PuurSterk staat ervoor dat je sterk wordt op alle vlakken van bewegen, dat kan op geen betere manier dan door het trainen in de buitenlucht. PuurSterk is werkzaam in en rondom de stad Utrecht met een straal van ongeveer 20km, dus de Bilt, Zeist, Maarssen behoren ook tot de mogelijkheden.

Ervaring leert dat mensen langer blijven sporten en bewegen als ze dit buiten doen, je wordt er gelukkiger van, je kunt optimaal gebruik maken van de zuurstof in de lucht, mentaal wordt je sterker en daardoor weer fysiek, mensen die vaker buiten zijn worden minder snel ziek en zo kun je nog wel even doorgaan.

Kortom PuurSterk heeft de voorkeur om buiten met je te gaan trainen en dat geeft heel veel mogelijkheden; we stappen je deur uit en we kunnen beginnen, of we kiezen voor een mooi park bij je in de buurt of we gaan nog een stapje verder en gaan net buiten de stad aan de slag.

Daarnaast kunnen een aantal trainingen ook thuis gegeven worden, dan kijken we of er voldoende ruimte bij je thuis is waar we kunnen trainen met verschillende materialen. Een paar vierkante meter is al voldoende.

Wil je liever een training bij een sportschool? Dat kan bij sportschool de WorkOut, een unieke locatie in Utrecht aan de Oudegracht of aan de Breedstraat een gezellige en toegankelijke sportschool waar je je thuis zult voelen. www.deworkout.nl.

 

Doe ook mee & meld je nu aan!

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek, gratis en geheel vrijblijvend!

Vul de anti-spam code hierboven in

Contact informatieRooske Van der Veek
Athletic Personal Trainer - Utrecht, Zeist, e.o.
06-12548680
rooske@puursterk.nl