"Het trainen met Rooske is altijd geweldig"

Ik ben 5 jaar geleden begonnen met trainen bij Puursterk omdat ik anderhalf jaar lang een

redelijk zware medische behandeling had moeten ondergaan. Met als gevolg 10 kilo extra
gewicht en veel verlies aan spierkracht.

Bewust voor Rooske gekozen omdat ze ook een fysiotherapie achtergrond heeft. Het trainen met Rooske is altijd geweldig, ze is op een hele
subtiele manier streng als de training even wat zwaar is, elke training is weer anders en Rooske is ook enorm flexibel qua trainingen inplannen.

Mijn doel was om af te vallen en sterker te worden en dat is zeker gelukt! Maar ook nu het doel behaald is, blijf ik door
trainen gewoon omdat ik het mede dankzij Rooske ontzettend leuk ben gaan vinden. Ik zou haar dan ook zonder twijfel bij iedereen aanbevelen!

Helen

"Mijn doel om zo fit en sterk mogelijk te worden"

Ik ben in 2016 begonnen met trainen bij Puursterk als extra hulp bij de revalidatie na een ongeluk. Drie jaar later train ik nog steeds ontzettend graag bij Rooske en is het doel om zo fit en sterk mogelijk te worden.

Soms is het doel ook een periode specifieke voorbereiding voor een race, de (buiten)trainingen zijn dan extra afgestemd op dit doel. Sowieso zijn de trainingen nooit hetzelfde, wel altijd uitdagend. Juist de afwisseling van de workouts (krachttraining, loopscholing, HIIT, mobiliteit enz.), en de aanmoediging zorgen ervoor dat ik telkens stappen zet.

Ook doordat ik gecorrigeerd wordt als ik een oefening niet meer goed uitvoer, in plaats van maar te gaan voor het halen van de reps of het gewicht. Puursterk is geen personal training waarbij je zonder plan alleen maar afgebeuld wordt, maar juist een training die zwaar én goed doordacht is. 

Houd je van afwisselende trainingen, buiten sporten, een trainer die enthousiast is en aanmoedigt, dan kan ik Puursterk zeker aanbevelen!

FM – 36

"Trainingen zijn op lichaam en capaciteit afgestemd"

Mijn doel is algemeen fit worden, en met name mijn hardloop kwaliteiten te verbeteren zonder blessures! Rooske motiveert en ondersteund mij hiermee door de diversiteit in trainingen te brengen, wat het elke keer weer anders maakt. En door haar achtergrond als Fysiotherapeut merk je echt dat de trainingen op mijn lichaam en capaciteit zijn afgestemd. Ik beveel PuurSterk aan een ieder aan, zeker voor degene welke een positieve impuls nodig heeft om lekker te gaan sporten.

Matthijs

"Ik was superfit op mijn bruiloft"

Ik ging op zoek naar een personal trainer om in shape te komen voorafgaand aan mijn bruiloft.

PuurSterk sprak me aan omdat Rooske ook een achtergrond in de fysiotherapie heeft en ik een aantal oude blessures had die ik wilde voorkomen.

De trainingen met Rooske hadden snel effect, zeker in combinatie met de thuistrainingen die ze voor ons uitschreef en haar voedingstips. Ik was superfit op mijn bruiloft en mijn lijf is sindsdien strakker, sterker en gezonder! Daarom ben ik ook na mijn bruiloft bij Rooske blijven trainen. Mijn man en ik hebben ervoor gekozen om op haar terrein midden in de bossen te trainen, een mooie plek met heel veel fijn trainingsmateriaal die elke training afwisselend en uitdagend maken.

Ik ben erg blij met de expertise, aanpak en de locatie van Rooske’s trainingen en ik kan haar van harte aanbevelen!

Maartje

"Sinds ik bij Rooske sport ervaar ik nu echt dat ik train"

Ik ging al jaren regelmatig naar de sportschool, maar sinds ik samen met mijn vrouw onder begeleiding van Rooske ben gaan sporten ervaar ik echt dat ik train. Sporten heeft meer zicht- en voelbaar effect, en het is nog leuker ook.

Rooske zorgt voor een aangename vertrouwde sfeer, schema’s op maat en naar wens, en veel deskundigheid. Qua voeding, maar ook als het op houding, blessures, zwangerschappen of in mijn geval MS aankomt, ze houdt overal rekening mee, waarbij haar fysiotherapeutische opleiding voor meerwaarde zorgt.

Je hoeft niet per se een Iron Man te zijn om bij Rooske te trainen, dat spreekt mij persoonlijk erg aan, voor elk niveau is er ruimte. En de locatie in de bossen is natuurlijk heerlijk ontspannen, je bent er ook nog eens echt even lekker uit. 

Meld je nu aan!

Vul de anti-spam code hierboven in

Contact informatieRooske Van der Veek
Athletic Personal Trainer
06-12548680
rooske@puursterk.nl