Wil jij de voordelen van personal training, dus veel aandacht voor jou, maar ook de gezelligheid van een groep? Wil je in een groep gericht trainen voor jezelf op jouw niveau maar toch ook samen? Ben je op zoek naar de motivatie van het trainen in een groep, maar is groepstraining normaal gesproken voor jou te zwaar, te druk, lastig te volgen? Kies dan voor de Small Group trainingen van PuurSterk.

Train samen maar toch ook alleen!

De small group trainingen van PuurSterk zijn net zoals de personal trainingen gericht op een persoonlijke aanpak van sporten en trainen en kunnen voor dezelfde doeleindes ingezet worden. De trainingen zijn bedoeld voor degene die het leuk vinden om in een groep te trainen maar ook willen profiteren van de persoonlijke aandacht van een personal trainer en een mooie bijkomstigheid, de kosten worden gedeeld.
De groepen bestaan uit maximaal 4 deelnemers*. Je kunt zelf een groep samenstellen of een aanvraag doen voor een bestaande groep die nog niet vol is. 

Ook tijdens deze trainingen staat PuurSterk voor de aandacht voor de persoon, het trainingsprogramma zal specifieke aanpassingen hebben zodat iedereen op zijn niveau kan trainen. Voorafgaand aan de trainingen zal een individuele intake plaatsvinden zodat de trainingen goed gericht gedaan kunnen worden.

Tarief: 80 euro per uur ongeacht het aantal deelnemers, maximaal 4, minimaal 2.

Intake eenmalig 65 euro.

 

*Uiteraard vragen de groepen wel enige zelfstandigheid in trainen, dus vraag naar de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan een groep.

 

Meld je nu aan!

Vul de anti-spam code hierboven in

Contact informatieRooske Van der Veek
Athletic Personal Trainer
06-12548680
rooske@puursterk.nl