PuurSterk staat ervoor dat je sterk wordt op alle vlakken van bewegen, dat kan op geen betere manier dan door het trainen in de buitenlucht.

PuurSterk heeft een unieke locatie waar de trainingen gegeven worden, namelijk midden in de bossen van de Hooge Vuursche! Goed bereikbaar vanaf de A27 en op nog geen 10 min vanaf Hilversum, Baarn, Laren en Amersfoort. Maar ook vanuit Utrecht goed te bereiken.

Op deze locatie kunnen we alle kanten op, al het trainingsmateriaal ligt klaar op deze plek, maar je bent ook binnen 1 tel in het bos. Hierdoor zullen je trainingen echt een beleving zijn, denk bijv aan het trainen onder de sterrenhemel met een hoofdlampje in de natuur. En door de overkapping kunnen de trainingen ook nog heerlijk buiten gedaan worden tijdens de herfst en wintermaanden.

Ervaring leert dat mensen langer blijven sporten en bewegen als ze dit buiten doen, je wordt er gelukkiger van, je kunt optimaal gebruik maken van de zuurstof in de lucht, mentaal wordt je sterker en mensen die vaker buiten zijn worden minder snel ziek en zo kun je nog wel even doorgaan.

 

 

Meld je nu aan!

Vul de anti-spam code hierboven in

Contact informatieRooske Van der Veek
Athletic Personal Trainer
06-12548680
rooske@puursterk.nl