PuurSterk Bos Bootcamp – Fit worden door buiten sporten

De Bos Bootcamp van PuurSterk is een super leuke en gevarieerde bootcamp training op een unieke outdoor locatie! In kleine groepen ga je samen met een ervaren trainer een uur lang aan de slag om lekker buiten te sporten! De bos bootcamp trainingen gaan verder dan alleen bootcamp oefeningen, door de unieke outdoor locatie zullen ook elementen uit survivalrunning, obstaclerunning, apenkooi en crossfit terugkomen. Op deze manier zijn de trainingen altijd uitdagend, gevarieerd en vooral erg leuk!  

Vind jij het leuk om met een leuke club mensen lekker buiten te sporten en ook nog fit te worden? Meld je dan aan voor de Puursterk Bos Bootcamp

Voor wie is de Bos Bootcamp?

De Bos Bootcamp is in principe voor iedere sporter, enige basisconditie is wel gewenst omdat we ook stukjes hardlopen. Tijdens de training wordt altijd rekening gehouden met ieders niveau en zullen er altijd lichtere en zwaardere opties gegeven worden voor oefeningen. Je wordt dus op jouw niveau uitgedaagd en toch sport je gezellig met de groep!

Voor de sporter met een goede conditie en enige ervaring in obstacle of survival running hebben wij ook de Obstacle Bos Bootcamp. In deze training train je mee met de trainers van PuurSterk die gevorderde obstacle / survival runners zijn. Een leuke manier om uitgedaagd te worden en ook je techniek te verbeteren in het klimmen.

Waar wordt de Bos Bootcamp gegeven?

Vanaf een gave outdoor gym locatie midden in het bos van de Hooge Vuursche (tussen Hilversum en Baarn) worden de bos bootcamp trainingen gegeven. Vanaf deze locatie lopen we zo het bos in of de heide op en kunnen we met alle aanwezige obstakels, touwen, gewichten en attributen elke keer weer een leuke uitdagende bootcamp training geven. Op nog geen 5 minuten rijden vanaf Baarn en Hilversum kun je onder goede begeleiding werken aan jouw sportieve doelen.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt per losse training €15,00

Wanneer? 

De Bos Bootcamp wordt gegeven op:

  • elke Dinsdag van 19:00 – 20:00 (Bos Bootcamp)
  • elke Vrijdag van 17:00 – 18:00 (Obstacle Bos Bootcamp voor gevorderden)

Kun je niet op bovenstaande data maar heb je wel interesse? Laat het ons weten want bij meer aanmeldingen starten we nieuwe groepen.

Aanmelden – Gratis proefles

Lijkt het je wat om mee te doen? Meld je hieronder aan of stuur ons een mailtje of whatsapp bericht. Je kunt gratis een keer meetrainen zodat je kunt ervaren of het je wat lijkt. Tot snel!

Meld je nu aan!

Vul de anti-spam code hierboven in

Contact informatieRooske Van der Veek
Athletic Personal Trainer
06-12548680
rooske@puursterk.nl