Wil je graag beginnen met hardlopen, maar je weet niet hoe? Heb je wel eens een blessure tijdens of na hardlopen en zou je graag weer een nieuwe start willen maken? Vraag jij je af of je techniek goed is?

Leer eerst technisch goed hardlopen, ga daarna opbouwen!

Voor hardlopen heeft PuurSterk een speciaal programma ontwikkeld. Een programma van minimaal 6 weken om alle ins en outs van het hardlopen te leren, om op een juiste manier te starten met hardlopen of om op een efficiënte manier verder te gaan als je al meer ervaren bent. Maar het allerbelangrijkste, ook dit programma zal aandacht besteden aan de hand van hoe jouw lijf in elkaar zit, want dat is waar PuurSterk voor staat.

Doel van de hardlooptraining

Je krijgt allereerst inzicht in jouw hardlooptechniek, daarna ga je leren om met de juiste techniek te lopen die bij jou past. Je traint niet alleen het hardlopen maar juist ook kracht, coördinatie en stabiliteit,  dit zorgt ervoor dat het hardlopen zo blessurevrij mogelijk zal verlopen. Ook ga je leren hoe je in bepaalde zones van je hartslag kunt lopen om zo het beste uit jezelf te halen en daardoor goed naar je lichaam leert luisteren.

Hardlopen lijkt voor iedereen hetzelfde, maar ook bij deze trainingsvorm is iedereen uniek.  Inzicht krijgen in wat voor jouw lijf het beste werkt is de beste methode om langdurig plezier te beleven. Of je nu dat heerlijke rondje buiten wilt gaan rennen, die snelle 10km wilt lopen of uiteindelijk zelfs een marathon wilt voltooien.

Werkwijze hardloop trainingsprogramma

  • Uitgebreide individuele intake van een uur waarbij gekeken zal worden naar de techniek van het hardlopen middels filmmateriaal, specifieke spiertesten, balanstesten, een conditietest en eventueel andere belangrijke testen die per persoon kunnen verschillen.
  • Doelstelling hardlopen bepalen
  • Na de intake start het trainen, minimaal 6 weken 1 uur per week
  • Daarnaast een hardloopschema om buiten de trainingen  je hardloopronde op te gaan bouwen
  • Een trainingsschema met oefeningen die voor jou geschikt zijn
  • Trainingen vinden plaats vanaf de trainingslocatie net buiten Hilversum in de bossen van de Hooge Vuursche
  • Kosten training: 65 euro per uur

Wil je graag samen met iemand starten, dat kan ook, het tarief is dan gelijk aan die van de small group training.

Wil je graag eenmalig een loopanalyse? Ook dat kan! Kijk bij bewegingsanalyse voor meer informatie

Meld je nu aan!

Vul de anti-spam code hierboven in

Contact informatieRooske Van der Veek
Athletic Personal Trainer
06-12548680
rooske@puursterk.nl