Waar staat PuurSterk voor en wat kun je verwachten als je trainingen komt volgen bij PuurSterk?

PuurSterk staat voor persoonlijke, gerichte training, waarbij je benadert zult worden alsof je een atleet bent. Een atleet moet op alle fronten goed getraind zijn om een prestatie te kunnen leveren en vooral om fit te blijven en niet geblesseerd te raken. PuurSterk vindt dat iedereen die wil sporten min of meer op die manier gecoacht moet worden. Elk persoon is uniek en heeft een andere aanpak nodig.

Lees hier verder als je wilt weten wie er achter PuurSterk zit

Waarom Puursterk

PuurSterk neemt je mee in de ontdekkingstocht van wat jouw lichaam aankan. Door elk facet van bewegen in de eerste paar weken van de trainingen steeds apart te belichten, komen we erachter waar je sterke en zwakke punten liggen. Train niet alleen je conditie en spierkracht, maar ook je romp stabiliteit en je coordinatievermogen. Alleen dan krijg je een sterker lichaam.

Je leert niet alleen kennen wat je aankan, maar ook hoe je moet trainen mocht je op een gegeven moment toch weer zelfstandig gaan trainen. Hoe train je je rug het beste om deze sterk te houden, welke spieren moet je aanspannen, maar ook hoe ver moet je gaan in conditietraining om efficiënt bezig te zijn, voel jij dit goed aan?

PuurSterk zijn wil zeggen dat JIJ je lijf kent, weet hoe je ermee moet omgaan en hoe je het kunt uitdagen en onderhouden!

Lees hier meer over de trainingsmethode van PuurSterk: Athletic Training

 

Meld je nu aan!

Vul de anti-spam code hierboven in

Contact informatieRooske Van der Veek
Athletic Personal Trainer
06-12548680
rooske@puursterk.nl