Trainen is gewoon mogelijk!

Om aan de regels van de RIVM te voldoen en dus veilig en verantwoord te kunnen trainen hebben wij een protocol opgesteld.

Puursterk – Protocol Covid-19

Iedereen die komt sporten verklaart hierbij, dit Protocol Covid-19, te hebben doorgenomen en houdt zich hieraan.

 1. Het allerbelangrijkste, je komt alleen als je geen klachten hebt de afgelopen 24 u. Een training wordt niet gerekend als je hierdoor moet afzeggen. Kom je wel trainen en heb je klachten dan wordt de training onderbroken en wordt deze wel in rekening gebracht. Maar ook, heeft iemand in je gezin klachten dan blijf je thuis! Bedenk ook dat, mocht je er zo zeker van zijn dat het geen corona is, je ook verkoudheidsvirussen kunt overbrengen op anderen die daardoor niet meer mogen/kunnen werken omdat ze klachten hebben. https://www.rivm.nl/documenten/gezondheidscheck-contactberoepen-0 check ook deze vragenlijst, die vind ik ook bij mij van toepassing.
 2. Algemene regels gelden ook bij mij: hoest en nies in je elleboog als je een vliegje of stofje in je keel/neus krijgt. We schudden geen handen.
 3. Kom pas binnen als het hek openstaat, dan staat alles pas klaar voor de training en hoef je het hek ook niet aan te raken.
 4. Er is desinfectiemiddel aanwezig. Desinfecteer de handen bij binnenkomst en druk met je elleboog op de dispenser. Desinfecteer voor jezelf ook de handen als je weer weg gaat.
 5. Als er met materiaal gewerkt wordt desinfecteer je voor en na gebruik de handen.
 6. Het materiaal desinfecteer je zelf na gebruik en leg je neer daar waar wordt aangegeven.
 7. Hetzelfde materiaal wordt geen twee trainingen na elkaar gebruikt, er zit minstens 3 uur tussen.
 8. Pak zelf het materiaal.
 9. Neem indien je dit hebt je eigen matje mee. Anders wordt er zonder matje getraind op de tegels of in het gras. (dat kan best, wordt je alleen vies van😉)
 10. Er zijn vakken met 1,5m afstand aangegeven, blijf zoveel mogelijk in het vak. En hou je aan de 1,5 m afstand tot elkaar.
 11. Houd ook afstand van de trainer! ( dat wordt nog wel eens vergeten dat die er ook bij hoort)
 12. Neem zo min mogelijk spullen mee die je ergens neer zou moeten leggen en leg deze niet meer op de picknickbank neer maar gewoon op de grond of laat het bij de auto of de fiets.
 13. Er zit minimaal 15 min tussen elke training om zo afstand te houden van elkaar. Maar mocht er overlap plaatsvinden, wacht ook hier weer tot het hek open is en je naar binnen kunt als de vorige sporter weg is.
 14. Toilet bezoek is even niet mogelijk.
 15. We mogen elkaar gewoon aanspreken op elkaars gedrag, zie dit niet als kritiek. Ieder mens kan fouten maken en dit doen we “meestal” niet bewust. Ga hier een beetje relaxed mee om en ook mij mag je aanspreken op de regels.
 16. Maar bovenal, geniet weer van het beetje vrijheid dat je hebt gekregen en ga daar respectvol mee om, zodat we daar alleen nog maar meer van kunnen genieten in de toekomst!

Meld je nu aan!

Vul de anti-spam code hierboven in

Contact informatieRooske Van der Veek
Athletic Personal Trainer
06-12548680
rooske@puursterk.nl