Wil je graag beginnen met hardlopen, maar je weet niet hoe? Heb je vaker blessures tijdens of na hardlopen en zou je graag weer een nieuwe start willen maken? Vraag jij je af of je techniek goed is?

Leer eerst technisch goed hardlopen, ga daarna opbouwen!

Voor hardlopen heeft PuurSterk een speciaal programma ontwikkeld. Een clinic van 6 weken om alle ins en outs van het hardlopen te leren, om op een juiste manier te starten met hardlopen of om op een efficiënte manier verder te gaan als je al meer ervaren bent. Maar het allerbelangrijkste, ook dit programma zal aandacht besteden aan de hand van hoe jouw lijf in elkaar zit, want dat is waar PuurSterk voor staat.

Doel van de hardlooptraining

Je krijgt allereerst inzicht in jouw hardlooptechniek, daarna ga je leren om met de juiste techniek te lopen die bij jou past. Je traint niet alleen het hardlopen maar juist ook kracht, coördinatie en stabiliteit,  dit zorgt ervoor om het hardlopen zo blessurevrij mogelijk te laten verlopen. Ook ga je leren hoe je in bepaalde zones van je hartslag kunt lopen om zo het beste uit jezelf te halen en je goed naar je lichaam te luisteren.

Hardlopen lijkt voor iedereen hetzelfde, maar ook bij deze trainingsvorm is iedereen uniek.  Inzicht krijgen in wat voor jouw lijf het beste werkt is de beste methode om langdurig plezier te beleven. Of je nu dat heerlijke rondje buiten wilt gaan rennen, die snelle 10km wilt lopen of uiteindelijk zelfs een marathon wilt voltooien.

Werkwijze hardloop trainingsprogramma

  • Uitgebreide individuele intake van een uur waarbij gekeken zal worden naar de techniek van het hardlopen middels filmmateriaal, specifieke spiertesten, balanstesten, een conditietest en eventueel andere belangrijke testen die per persoon kunnen verschillen.
  • Doelstelling hardlopen bepalen
  • Na de intake een 6 wekelijkse training van 1 uur, in kleine groepen van maximaal 8 personen
  • Daarnaast een hardloopschema om buiten de trainingen  je hardloopronde op te gaan bouwen
  • Een trainingsschema met oefeningen die voor jou geschikt zijn, dit schema doorlopen we 6 weken
  • Trainingen vinden plaats in diverse parken in Utrecht e.o.
  • Uitgebreide individuele intake van 1 uur + 6 weken training van 1 x per week 1 uur,  €155,- 

Wil je mee trainen?

Instromen in de groepstraining kan op elk moment, het verschilt per keer op welk tijdstip de trainingen worden gegeven, afhankelijk van de wensen van de groep. Wil je mee trainen, geef dan via onderstaand formulier jouw interesse en wensen aan!

Wil je graag eenmalig een loopanalyse? Dat kan ook! Kijk bij bewegingsanalyse voor meer informatie

Doe ook mee & meld je nu aan!

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek, gratis en geheel vrijblijvend!

Vul de anti-spam code hierboven in

Contact informatieRooske Van der Veek
Athletic Personal Trainer - Utrecht, Zeist, e.o.
06-12548680
rooske@puursterk.nl