Puursterk lanceert met trots in Nederland een nieuwe vorm van trainingen, genaamd: Athletic trainingen

Athletic training is een nieuwe vorm van training waarbij een goed opgebouwde en verantwoorde training voorop staat. Vergis je niet: de trainingen zijn zeker niet alleen maar voor atleten, maar voor alle mensen die sporten of willen gaan sporten. Athletic training benaderd elke sporter als een atleet.
Een athletic trainer kan training geven en inzicht geven net zoals een fysiotherapeut, maar is daarnaast ook een sporttrainer die iemand kan begeleiden op alle vlakken die belangrijk zijn om sterker te worden. Oftewel ze zijn in staat om het totaal plaatje te trainen. Voeding kan daarbij ook een rol spelen. Lees hier een uitgebreide omschrijving over wat Athletic training is.

Puursterk, gerunt door Rooske van der Veek, heeft jarenlang ervaring in de fysiotherapie en de sport / trainingswereld en heeft alle kennis in huis om Athletic Trainingen aan te bieden. PuurSterk staat voor technisch goed leren bewegen, meetbaar door middel van testen en daardoor doelgericht en aansluitend op iemands niveau, plezier in bewegen en inzicht geven in hoe jij om moet gaan met jouw lijf! Athletic training is dan ook de perfecte benaming voor deze manier van aanpak!

Bekijk hier alle Athletic Trainingen van PuurSterk

Meld je nu aan!

Vul de anti-spam code hierboven in

Contact informatieRooske Van der Veek
Athletic Personal Trainer
06-12548680
rooske@puursterk.nl